SAVET!

ZARADIO SI VEĆ PARE, IDI U ZVEZDU I KUPI KUĆU U SRBIJI! Oglasio se bivši menadžer Artjoma Dzjube: Možda ti se svidi!

Autor Milutin Vujičić

Bivši agent Artjoma Dzjube ima savet za ruskog napadača da prihvat ponudu Zvezde i kupi kuću u Srbiji.

Izvor: YouTube/Zenit Football Club/Printscreen

Poznati napadač Artjom Dzjuba je na meti Crvene zvezde, potvrdio je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić i već 24 sata je to glavna vest u Rusiji jer je njihov kapiten blizu selidbe iz Zenita!

Od kada se pojavila mogućnost da Dzjuba završi u Zvezdi javili su se mnogobrojni ljudi iz ruskog fudbala koji su odobravali transfer, ili govorili napadaču Rusije da ni slučajno ne dolazi u Srbiju, a sada se oglasio i njegov bivši agent Aleksej Safonov koji je takođe imao savet za njega.

Poručio je da Dzjuba pažljivo treba da razmotri šta je "plus, a šta minus" u pregovorima, pa je kao negativnu okolnost prelaska u Zvezdu istakao platu o kojoj je već govorio Zvezdan Terzić.

"Plus je to što bi mogao da igra u Evropi. Mana je što bi morao da smanji platu. Ne bavim se brojanjem tuđeg novca, ali čim je generalni direktor Zvezde izašao u javnost sa onakvim izjavama, očigledno je da oni tamo ozbiljno računaju na Dzjubu i da ga vide kao lidera“, rekao je Safonov i poručio da mu deluje da trener Zenita Sergej Semak više ne vidi Dzjubu kao prvi izbor i da to neće biti po njegovoj volji.

"Mislim da je zaradio više nego pristojan novac tokom karijere. I zašto onda da ne ode u Srbiju i proba nešto zanimljivo? Možda mu se svidi tamo, možda kupi kuću, možda se navikne da živi tamo...".

Safonov je nastavio da ubeđuje Dzjubu da je Zvezda najbolji izbor za njega.

Izvor: Profimedia

"Možda se odluči da kupi klub u Srbiji ili da tamo počne trenersku karijeru. Ne treba ništa da otpisujemo“.

Bivši agent Artjoma Dzjube veruje da novac nije glavni problem, nego da postoje i drugi razlozi zbog kojih ruski napadač želi da ode iz Zenita. Smatra da je navikao da bude lider i da bi to rado uradio i u Srbiji za manje novca, posebno ako se uzme u obzir da bi ovo mogao da bude lep izazov za njega.

Takođe, veruje da će Dzjuba igrati još najmanje dve godine jer je "zdrav i jak", a drži ga i adrenalin. Smatra da zbog prošlosti ne može u Spartak, a zbog politike u MLS - gde bi ga i te kako želeli.