NEZAMISLIVO

HAOS - 100.000 NEMACA TRAŽI KARTU ZA FINALE: UEFA ne pamti luđih 48 sati, u Evropi NE POSTOJI toliki stadion!

Autor Nebojša Marković

Navijači Ajntrahta Frankfurta su u takvoj euforiji pred finale Lige Evrope da je to teško i opisati.

Izvor: Profimedia

Bliži se 18. maj i veliko finale Lige Evrope! U njemu će, mimo svih očekivanja, igrati dva kluba koja teško da je iko tamo očekivao - Ajntraht i Rendžers.

Nakon što su eliminisali Betis, Barselonu i Vest Hem, Ajntraht želi da se plasira u Ligu šampiona osvajanjem trofeja, a koliko su njihovi navijači oduševljeni uspehom govori i da su za samo 48 sati podneli 100.000 zahteva za ulaznice za finale!

Nemački "Kiker" otkriva da je Ajntraht dobio 100.000 prijava za ulaznice za finale Lige Evrope, koje će se igrati na stadionu "Ramon Sančez Pishuan" u Sevilji.

Navijači kluba iz Frankfurta su već jednom napravili feštu u Španiji, kada je 30.000 njihovih fanova ušlo na stadion "Kamp Nou" na meču protiv Barselone. Tada su nošeni Filipom Kostićem i pobedili, ali sada tako nešto neće biti moguće.

Razlog je taj što stadion u Sevilji prima 42.000 gledalaca. Nije poznato koliko ulaznica će navijači nemačkog kluba uspeti da se zapravo dokopaju, ali je zanimljivo da u Evropi ne postoji stadion kapaciteta 100.000 gledalaca (Kamp Nou ima nešto manje sedećih mesta).

To dovoljno govori o gigantskoj potražnji u Frankfurtu za ulaznicama...