BRAZILAC NAJUREN

NAJBIZARNIJI OTKAZ U FUDBALU - OVO NIKAD NISTE ČULI: Kad su saznali šta Brazilac radi u svlačionici, odmah su ga oterali

Autor Nebojša Marković

Legendarni Žuninjo Pernambukano je rešio da iz Liona otera defanzivca Marsela, ali tek sada Francuska bruji o neobičnom razlogu za taj potez.

Izvor: Profimedia

Navikli smo da iz Francuske stižu neobične informacije o dešavanjima u svlačionici Pari Sen Žermena, gde brojne fudbalske zvezde imaju posebne tretmane. Navikli smo i da mediji pišu o raskolima upravo u toj ekipi.

Ali sada francuski mediji otkrivaju da je Lion iz kluba oterao svog igrača Marsela nakon što je ovaj glasno ispuštao gasove u svlačionici i smejao se zbog toga!

Da, dobro ste pročitali, upravo to je jedna od vesti dana u francuskom "L'Ekipu". Kako se navodi, u centru skandala našao se Brazilac Marselo, 34-godišnji štoper koji je nosio dres Liona od 2017. do 2021. godine.

Upravo prošle godine je bio prebačen u drugi tim, da bi mu početkom ove godine bio prekinut ugovor. Ali do sada nismo imali nikakve informacije o razlozima za takav raskid sa klubom za koji je odigrao 177 utakmica.

"L'Ekip" piše da je Marselo konstantno glasno ispuštao prdeže u svlačionici i uporno se smejao zbog toga, kao i da sportski direktor Žuninjo Pernambukano to više nije mogao da trpi.

Navodi se i da ga Žuninjo već od ranije nije voleo i da je ovo iskoristio kao priliku da podseti Marsela na njegove loše partije na terenu. On je u drugi tim i bio prebačen posle jedne jako loše utakmice u porazu Liona od Anžea, a potom je i njegov ugovor raskinut...