Uživo

VEČITI DERBI U FINALU KUPA! Zvezda pregazila Pazarce u polufinalu - igrali se i klinci, Stanković dao dva gola!

Crvena zvezda savladala Novi Pazar u drugom meču polufinala, odličan je bio mladi Stanković.

Izvor: MN Press

Za pehar u Kupu Srbije igraće Crvena zvezda i Partizan. Ta dva tima će se 26. maja boriti za trofej, a termin i stadion na kom će se igrati biće naknadno objavljen u narednom periodu.

Crno-beli su pobedili Vojvodinu u Humskoj (2:0), posle čega su crveno-beli pregazili Novi Pazar - 8:0 (5:0). Rezultat sve govori. Izabranici Dejana Stankovića rivalu nisu dali ni promil šansi. Pitanje pobednika bilo je rešeno posle 23 minuta kada je na semaforu stajalo 5:0.

Šef struke Zvezde je u drugom delu dao šansu mlađim igračma i oni su mu to vratili, pošto su se u strelce upisali i Nikola Stanković i Petar Stanić.

Zvezda je počela meč furiozno. Sve je bilo gotovo već posle dvadesetak minuta igre. Tada je bilo jasno ko ide dalje i ko će igrati u meču za pehar najmasovnijeg takmičenja. Gosti su brzo ostali bez bilo kakve šanse za senzacijom.

Počelo je u šestom minutu golom Bena. Pavkov je poslao loptu u prostor, Ben je bio brži od golmana i smestio je u mrežu. U 13. minutu je bilo 2:0. Ohi je pogodio sa penala. Neposredno pre toga je napadač Zvezde šutirao glavom, sudija Milanović je pokazao da je korner, dobio je sugestiju iz VAR sobe da pogleda snimak i utvrdio je da je Zimonjić igrao rukom u kaznenom prostoru, za to je dobio i žuti karton.

U 17. minutu je Pavkov pogodio sa oko 20 metara. Opet je VAR proveravao situaciju zbog mogućeg igranja rukom visokog centarfora crveno-belih. Utvrđeno je da nije bilo ništa sporno. Potom je u 20. minutu gostujući tim napravio veliku glupost, poklonili su loptu Ohiju kome nije bilo teško da je sa nekoliko metara smesti u praznu mrežu.

Ohi daje gol
Izvor: YouTube/Arena sport

Zatim je u 23. minutu Ivanić sa ivice kaznenog prostora šutirao snažno i precizno u dalji ugao, pogodio i upisao se u strelce. Na pauzi je Dejan Stanković uveo trojicu mladih igrača, odmorio je nosioce. Ušli su Andrija Radulović, Nemanja Motika i Nikola Stanković, izašli su Milan Rodić, Slavoljub Srnić i Ohi Omoižuanfo.

U 57. minutu je Pićini fauliran u kaznenom prostoru, sudija Milanović je ponovo pokaza na "kreč". Saigrači su loptu dali upravo mladom Stankoviću (19) koji je bio siguran izvođač najstrože kazne. U 82. minutu je Petar Stanić je sa oko 20 metara poslao "projektil" u gol gostiju. Konačan rezultat postavio je Stankovi svojim drugim golom u završnici.

20:25

KRAJ

Meč je završen pobedom Zvezde od 8:0. Drugi gol na meču dao je Nikola Stanković i postavio konačan rezultat.

20:16

82' - STANIĆEVA "BOMBA"

Fenomenalan pogodak još jednog mladog fudbalera Zvezde. Petar Stanić je u 82. minutu poslao "projektil" u gol. Sa oko 20 metara se namestio, štuirao snažno u dalji ugao i dodatno uvećao prednost svog tima.

20:10

75' - SAMO SE ČEKA KRAJ

Uzbuđenja nema. Čeka se kraj utakmice. Pitanje pobednika je odavno rešeno.

19:57

62' - NOVE PROMENE

Nove promene u Zvezdi. Izašli su Dragović i Ivanić, ušli su Gobeljić i Stanić.

Izvor: MN Press

19:53

58' - STANKOVIĆ DAO GOL!

Zvezda vodi sa 6:0. Pićini je iznudio penal, a saigrači su dali loptu Nikoli Stankoviću (19). Šutirao je snažno i precizno i postigao prvi pogodak u dresu Zvezde. Dobio je aplauze i od stručnog štaba.

19:41

46' - TROSTRUKA IZMENA STANKOVIĆA

Dejan Stanković je napravio tri izmene u pauzi. Ušli su Nikola Stanković, Andrija Radulović i Nemanja Motika, izašli su Milan Rodić, Slavoljub Srnić i Ohi Omoižuanfo.

19:21

POLUVREME

Završeno je prvo poluvreme. Zvezda na pauzi ima ogromno vođstvo - 5:0!

19:08

33' - ZVEZDA SA LOPTOM, NEMA VEĆIH PRILIKA

Posle petog gola Zvezda ima loptu, traži put do gola, ali ne žure previše. Imaju veliku prednost u Beogradu.

18:59

23' - IVANIĆ!

Zvezda se poigrava. Ivanić je sa ivice šesnaesterca šutirao snažno i precizno, pogodio dalji ugao i uvećao prednost Zvezde na 5:0!

Izvor: MN Press

18:56

20' - NOVI GOL ZVEZDE

Velika glupost gostiju, nesporazum golmana Vujanca sa saigračem, lopta se odbija i pada pravo na nogu Ohiju koji sa nekoliko metara pogađa praznu mrežu. Zvezda je postigla četiri gola za 20 minuta.

18:53

17' - MAJSTORIJA PAVKOVA!

Fenomenalan gol Pavkova sa oko 20 metara - 3:0.

Opet se čekala VAR provera, signalizirali su gosti da je Milan prilikom prijema lopte igrao rukom, sudija Milanović je čekao instrukcije kolega iz VAR sobe i pokazao da je sve u redu. Gol je priznat, nije bilo igranja rukom.

Izvor: MN Press

18:49

13' - VAR PROVERA, PA PENAL ZA ZVEZDU

Zvezda vodi sa 2:0. Ohi je bio siguran sa penala. Vujanac je "pročitao stranu", ali je šut bio dovoljno snažan i precizan.

Neposredno pre toga je Ohi posle centaršuta šutirao glavom, sudija Milanović je prvobitno pokazao da je korner pošto se lopta od Zimonjića odbila u korner. Međutim, dobio je poziv iz VAR sobe, pa je potom i sam pogledao snimak i video da je Zimonjić igrao rukom. Pokazao je na "belu tačku", odatle je Ohi bio precizan.

Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

18:41

6' - BEN POGODIO!

Zvezda vodi od šestog minuta. Pavkov je poslao loptu u prostor, Ben je bio brži od golmana, stigao je do lopte prvi i poslao je u mrežu.

18:40

4' - KANGA SE OPROBAO

Prvu šansu na meču imao je Kanga, šutirao je glavom u četvrtom minutu Vujanac je odbranio, pa je Pavkov napravio faul nad golmanom.

18:36

MEČ JE POČEO

Utakmica u Beogradu je počela.

18:27

PARTIZAN PRVI DO FINALA

Partizan je pobedio Vojvodinu i čeka ishod ovog meča pošto je prvi prošao u finale Kupa.

Izvor: MN Press

18:08

SASTAV PAZARACA

Ovako izgleda postava Novog Pazara.

NOVI PAZAR: Vujanac - Vlajković, Zimonjić, Rubežić, Joksimović - Lončar, Delimeđac, Islamović, Čečarić, Jović - Dimić

17:50

POSTAVA ZVEZDE

Ovako će izgledati postava Zvezde za ovaj meč. Stanković je napravio neke promene, Katai je dobio odmor.

ZVEZDA: Borjan - Pićini, Pankov, Dragović, Rodić - Srnić, Ben, Kanga, Ivanić - Pavkov, Ohi

17:30

STANKOVIĆ NAJAVIO PROMENE

Dejan Stanković je najavio rotacije za današnji meč sa Novim Pazarom.

"Napravićemo neke rotacije sigurno, ima momaka koji su spremni i orni da igrjau, kao i svi ostali. Ima nekoliko njih koji se žale na lakši zamor ili povredu, ne verujem da ću rizikovati sa njima", rekao je Stanković.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

17:06

DOBRO DOŠLI

Dobro došli u MONDO lajv. Budite uz nas i pratite dešavanja sa meča.

Ukratko

  • Crvena zvezda - Novi Pazar 8:0
  • Protivnik u finalu je Partizan
  • Finale se igra 26. maja
učitaj još +