POGLEDAJTE

HRVAT JE HIT - PIVO I CIGARA O KOJIM SE PRIČAJU: "Oteo" Vlahoviću trofej, pa u gaćama pravio šou u svlačionici!

Autor Nebojša Marković

Marcelo Brozović je znao kako da proslavi osvajanje Kupa Italije.

Izvor: Instagram/marcelo_brozovic/Printscreen

Fudbaleri Intera su u spektakularnom finalu Kupa Italije pobedili Juventus 4:2 posle produžetaka, a junak tog trijumfa bio je Ivan Perišić sa dva pogotka u produžecima.

Ipak, jedan drugi Hrvat je takođe uspeo da "kupi" navijače Intera - slavlje Marcelo Brozovića posle trijumfa postalo je hit na društvenim mrežama!

Juventus je uprkos pogotku Dušana Vlahovića, kojim je Srbin doneo preokret za 2:1, ipak ostao bez trofeja ove sezone. No, nakon meča se više pričalo o igračima iz Hrvatske.

Naravno da je Perišić pokupio svu slavu kao junak pobede, ali objava Marcela Brozovića na Instagramu je sve oduševila. Hrvatski vezista je objavio fotku sa rezervnim golmanom Aleksom Kordazom, na kojoj puši cigaru, drži pivo u ruci i sedi u donjem vešu.

Brozović je oduševio sve navijače Intera ovim potezom, a na društvenim mrežama su viđeni i brojni šaljivi komentari. Jedni su se pitali "kako je Brozović stvarna osoba", a drugi komentarisali da mu ni cigare ne smetaju da trči po 15 kilometara na svakoj utakmici.

Slavlje u svlačionici Intera svakako je bilo burno, ali Brozovićevo poziranje ispred trofeja je odnelo "pobedu"...