ODLUČENO

VOŠA IZABRALA: NOVI TRENER POSLE KOŠMARNE SEZONE! Oduševio u Srbiji, pa otišao u Grčku - vraća se posle 5 godina!

Autor Milutin Vujičić

Mnogobrojne promene očekuju se u Vojvodini tokom leta, a to podrazumeva i novog trenera Milana Rastavca.

Izvor: MN Press

Iza Vojvodine je vrlo loša sezona i pitanje je samo da li će biti poslednji ili pretposlednji na tabeli plej-ofa Superlige, što znači da od leta neće igrati u kvalifikacijama za UEFA takmičenja.

Klub je nakon odlaska Nenada Lalatovića izabrao Slavoljuba Đorđevića za njegovog naslednika, negde početkom proleća odlučeno je da ipak nije pravo rešenje, tako da je stigao Dragan Radojičić koji nije uspeo mnogo toga da popravi. Upravo zbog toga Vojvodina traži novo rešenje od leta, a čini se da ga već imaju...

Grčki list "Gazeta" prenosi da je Vojvodina odavno u kontaktu sa Milanom Rastavccem i da imaju načelni dogovor, pošto Asteras neće produžiti ugovor sa Srbinom.

Rastavac (48) je radio kao pomoćni trener u Vojvodini u sezoni 2014/15, da bi potom preuzeo Radnički Niš u kome je ostavio vrlo dobar utisak. Nakon toga je otišao u Grčku gde je prvo vodio dve sezone Ksanti, a potom još dve i po Asteras i sa kojim je ove godine u plej-autu.

U međuvremenu je radio i u stručnom štabu Mladena Krstajića u reprezentaciji Srbije, a više puta se spominjala mogućnost da se vrati u srpskim fudbal.

Čini se da poziv Vojvodine neće odbiti, a klub čeka mnogo promena tokom leta pošto nije samo trener problem. Trenutno funkcionišu bez sportskog direktora, nakon fijaska sa Ljubišom Dunđerskim, dok je izvesno da će klub dobiti i novu upravu tokom letnjih meseci.