ŠOU

HIT! BIVŠI IGRAČ ZVEZDE SLAVI KAO KONSTRAKTA: Trend zahvatio i domaći fudbal - "Kasalica mora biti zdrava!" (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je fudbaler Filip Kasalica slavio gol za Radnički protiv TSC-a. Iskopirao je koreografiju naše evrovizijske predstavnice Konstrakte!

Izvor: Arena Sport/YouTube/Eurovision Song Contest/Screenshot

Radnički i TSC bore se za četvrto mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu, a Nišlije su bolje počele meč i povele već u 18. minutu golom pomalo zaboravljenog napadača Filipa Kasalice.

Bivši napadač Crvene zvezde i brojnih srpskih klubova postigao je prvi gol još od avgusta prošle godine, upravo protiv ekipe iz Bačke Topole, a zanimljivo je kako ga je proslavio. Kasalica je odlučio da isprati najnoviji trend koji je pokrenula srpska predstavnica na Evroviziji.

Kasalica je napravio karakteristični pokret rukom koji je "patentirala" Konstrakta tokom izvođenja pesma "In Corpore Sano", naravno uz širok osmeh na licu.

Delovalo je da je posle gola glavom komunicirao sa nekim na klupi Radničkog, a možda su baš u večeri pred odlučujući meč u borbi za Evropu zajedno svi fudbaleri pratili polufinale tokom kog je Konstrakta "oduvala". Ipak, strepeli smo do kraja pošto je iz čudnog razloga Srbija poslednja prošla u finale.

Pogledajte kako je Kasalica postigao gol za Radnički i slavio kao Konstrakta!

(MONDO)