I TO JE TO!

OBRT! VAHA SHVATIO DA ĆE DOBITI OTKAZ, PA ZVAO ZVEZDE DA SE POMIRE: Pljuvali se preko medija, ali sve kako bi išli na SP

Autor Milutin Vujičić

Vahid Halilhodžić će voditi Maroko na Svetskom prvenstvu pošto se pomirio sa zvezdom reprezentacije.

Izvor: Profimedia

Delovalo je da će Vahid Halilhodžić dobiti otkaz u reprezentaciji Maroka, iako ih je odveo na Svetsko prvenstvo u Kataru, ali čini se da je ovoga puta odlučio da napravi kompromise kako bi "preživeo" i otišao na Mundijal.

Malo je falilo da se Halilhodžiću ponovi sudbina kao sa reprezentacijama Obale Slonovače i Japana, koji su ga otpustili iako ih je odveo na Svetsko prvenstvo, pošto su reprezentativci Maroka počeli da ga "buše". Odlučio je da posebno razgovara sa njima i napravi ustupke koji će ga ostaviti u reprezentaciji...

Holandski mediji prenose da je Halilhodžić posetio Nusaira Mazrauija, sa kojim je bio u velikoj svađi, pa ga je ubedio da ponovo igra za reprezentaciju Maroka nakon teških reči.

Halilhodžić je bio nezadovoljan igrama Mazrauija u reprezentaciji Maroka, "kinjio" ga je jer nije igrao kao u Ajaksu, pa je sjajni bek odlučio da ne igra više za državni tim. Tako se pridružio Hakimu Ziješu i Aminu Haritu koji su pre toga digli glas zbog selektora iz BiH.

Vaha je već pozirao sa Mazrauijem, najverovatnije novim fudbalerom Bajerna, a videćemo da li će se narednih dana slična stvar dogoditi i sa Ziješom i Haritom.

Podsetimo, Maroko na Svetskom prvenstvu u Kataru igra u grupi sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom.

(MONDO)