Radi blagajna!

ZVEZDA IGRA JOŠ 2 FINALA - PRVO JE U KRUŠEVCU: Neophodna podrška, a karte se prodaju i u Beogradu!

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli u Kruševcu igraju pretposlednji meč u prvenstvu, a dve pobede ih dele od 5. uzastopne titule.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju od 18:30 protiv Napretka u Kruševcu igrati pretposlednju ligašku utakmicu u tekućoj sezoni, a ukoliko ekipa Dejana Stankovića namerava da stigne do pete uzastopne titule, na tom meču će morati da pobedi. Protivnik nije nimalo naivan, pa je Zvezdi potrebna podrška navijača.

Kako bi što više navijača gostujućeg tima krenulo ka Kruševcu, crveno-beli su se potrudili da se prodaja karata odvija i u Beogradu.

Svi zainteresovani za odlazak na meč Napretka i Crvene zvezde mogu u subotu između 11:00 i 18:00 da nabave ulaznicu za južnu tribinu stadiona "pod Bagdalom". Cena karte je 400 dinara, a do vrednog komada papira moguće je doći na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

Crveno-beli se nadaju da će na ovom gostovanju imati veliku poidršku svojih navijača, baš kao što je bio slučaj tokom većeg dela tekuće sezone. Nekoliko puta su se fudbaleri i trener srpskog šampiona zahvaljivali navijačima na podršci ka još jednoj istorijskoj sezoni u kojoj se se beležili odlični rezultati na domaćoj i međunarodnoj sceni.