Hit!

KOŠTA 100 MILIONA FUNTI I SMEJE MU SE CELA DRŽAVA: Šokirao se zbog pitanja, pa "odvalio" glupost pred kamerama! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Šokantna snimak Džeka Griliša ispred karte Engleske postao je hit na internetu, jer on ne ume da nađe grad u kojem je rođen.

Izvor: Twitter/grealyeo/printscreen

Prethodnih nedelja engleski mediji nisu baš blagonaklono gledali na partije koje Džek Griliš pruža u dresu Mančester sitija, a sada se skupocenom ofanzivcu čitava zemlja smeje zbog gafa koji je napravio. Igrač kojeg su "Građani" platili 118,5 miliona evra prethodnog leta ne zna kako na karti izgleda zemlja u kojoj je rođen.

Zapravo, Griliš je trebalo da pronađe svoj rodni Birmingem na karti Engleske, barem je to bio plan... Nije uspelo!

Saigrači su prvo nekoliko puta pokušali da mu objasne da se ispred njega nalazi karta, a da je potrebno samo da na njoj locira Birmingem, grad u kojem je rođen i u kojem je prošao kompletnu školu Aston Vile, od šeste godine pa sve do seniorskog tima.

Bio je šokiran zahtevom, a zatim postavio pitanje zbog kojeg mu se svi smeju. "To je Engleska?", izgovorio je glasno Džek i šokirao sve oko sebe!

Bili su tu Džejms Vard-Prous iz Sautemptona, Džordan Henderson iz Liverpula i Konor Koadi iz Vulverhemptona, kao i novinarka Ema Luis Džons. I verovatno ovakvu zabavu nisu mogli ni da očekuju.

Ovo je drugi veliki "biser" Džeka Griliša, pošto su britanski mediji prethodnog leta otkrili da jedan od najtalentovanijih engleksih fudbalera ne zna šta je enciklopedija.

Pogledajte kako je izgledalo Grilišovo (ne)snalaženje ispred karte: