Napravila transfer!

LEPA FUDBALERKA ODUŠEVILA HRVATE - ZBOG NJE JE RIJEKA HIT LIGE: Svi pričaju o reprezentativki Severne Makedonije! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Nakon što su ušli u elitni rang hrvatskog ženskog fudbala, Riječani su pronašli pojačanja u Severnoj Makedoniji.

Izvor: Instagram/zivic.julija/printscreen

Jedna od najlepših fudbalerki Evrope igra u Hrvatskoj!

Iako bi neko možda pomislio da je reč o reprezentativki Hrvatske Ana Mariji Marković koji mnogi smatraju najlepšom na svetu, to nije slučaj. Ona nastupa za Grashopers u Švajcarskoj, a Hrvate je lepotom zaludela reprezentativka Severne Makedonije - Julija Živić (21)!

Devojka koja se najbolje snalazi po desnoj strani terena od ove sezone je u Rijeci, a pažnju na sebe skrenula je dobrim igrama za taj klub i atraktivnim izgledom. To se može videti i na njenom instagramu, gde često pozira u opremi reprezentacije, ali i kao model za pojedine brendove.

Pogledajte kako izgleda Julija:

Poslednjih dana stigla je i u centar pažnje hrvatske javnosti, pošto je u jednom intervjuu za tamošnje medije pričala o svom transferu u hrvatski fudbal i privikavanju na novi stil života. Julija je bila Rijekino pojačanje za prvi ligu ženskog fudbala u Hrvatskoj, a sezona je bila izuzetno uspešna jer su rano obezbedile opstanak u ligi.

U klub je stigla zajedno sa zemljakinjom Danielom Veleskom, a njih dve su tokom čitave sezone pod komandom držale bokove hrvatskog kluba!

Pored profesionalne fudbalske karijere, Julija uspeva da se posveti i obrazovanju, pa tako na njenom instagram nalogu može da se nađe podatak da studira Slavjanski Univerzitet u makedonskom gradu Sveti Nikola.

Inače, iz istog mesta je i jedan od najpoznatijih makedonskih sportista Kiril Lazarov, prava rukometna legenda i čovek koji je još tokom igračke karijere seo na selektorsku klubu naših južnih komšija.