Sjajno

HIT SNIMAK - HOLAND PRAVO SA UTAKMICE U NOĆNI KLUB! Sipao pića i plesao u trenerci Dortmunda, svi su gledali u njega!

Autor Mladen Šolak

Pogledajte kako se provodio posle oproštaja od "milionera"

Izvor: TikTok/elmatsico

Erling Braut Holand (21) definitivno je pre pet dana potpisao ugovor za Mančester siti, u subotu je odigrao poslednji meč za Borusiju Dortmund (protiv Herte), a onda je otišao pravo u provod. I to u trenerci sa utakmice.

Obučen potpuno u opremu "milionera", Norvežanin je u jednom noćnom klubu točio piće, služio goste, igrao i sjajno se provodio. U Nemačkoj je očigledno uživao i na terenu i van njega, pa će sigurno pamtiti dve i po godine u Dortmundu.

Holand je došao u Dortmund u decembru 2019. i napravio sjajan potez, odabravši Borusiju kao sledeću stanicu u karijeri posle Red Bul Salcburga. U dresu nemačkog tima odigrao je 89 utakmica, dao čak 86 golova i 23 puta asistirao. Takođe, osvojio je Kup Nemačke prošle godine.

Od ovog leta, Holand će biti predvodnik napadača Mančester sitija i jako važan igrač u sistemu Pepa Gvardiole. Isplivale su nezvanične informacije o visini njegovog ugovora u Mančesteru, gde će napraviti iskoak u karijeri i napasti sve trofeje. A pre svega toga, u junu bi mogao da igra protiv Srbije u utakmici Lige nacija.