BRAVO

DUŠAN VLAHOVIĆ DAO GOL SA POSVETOM! Saigrač je odmah SKOČIO na njega, svi su znali kome je poslao poruku!

Autor Nemanja Stanojčić

Dušan Vlahović je postigao pogodak protiv Lacija, pa je onda oduševio ceo stadion.

Izvor: Profimedia

Nastavlja Dušan Vlahović da trese mreže! U meču protiv Lacija u ponedeljak uveče dao je 24. gol u Seriji A i približio se najboljem strelcu, Ćiru Imobileu, koji je postigao tri pogotka više. Srbin je u meču protiv Rimljana izazvao erupciju na tribinama zbog jednog gesta.

U 10. minutu je Morata poslao savršen centaršut, srpski napadač je izbegao ofsajd zamku i nije mu bilo teško da sa nekoliko metara smesti loptu u mrežu. Potom je izazvao eksploziju na stadionu. Proslavio je pogodak u stilu saigrača Paula Dibale, stavivši ruku na lice. Argentinskom fudbaleru je ovo poslednji meč u dresu tima iz Torina pred domaćom publikom.

Zbog svega toga je ovaj duel dodatno emotivan za sve u redovima "Stare dame", Vlahović je to znao i tim potezom je pokazao veliko poštovanje i prema Dibali i prema celom timu. Na taj način je doduše razočarao sunarodnika Sergeja Milinkovića-Savića koji nosi kapitensku traku na drugoj strani.

Juventus je odavno izborio plasman u Ligu šampiona, a u poslednjem kolu će gostovati Fiorentini. Nema sumnje da će taj meč privući dodatnu pažnju zbog činjenice da je Vlahović nosio ljubičasti dres i da navijači "viole" nisu lepo prihvatili njegov odlazak.