"Ovo su činjenice"

ODUZETA NAM JE TITULA, BRUTALNO SMO POKRADENI! Stanojević ljut posle Voždovca - NISU nam dozvolili da pobedimo!

Autor Mladen Šolak

Trener crno-belih održao burnu konferenciju za novinare

Izvor: MN Press

Partizan je u ponedeljak savladao Voždovac u gostima 3:0 i pred poslednje kolo ima dva boda manje od Crvene zvezde. Posle meča na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici, trener crno-belih Aleksandar Stanojević održao je burnu konferenciju za novinare, sa koje je poručio da veruje da "zmajevi" u poslednjem kolu mogu da pobede Zvezdu, a i da "zna da neće moći da dođu u tu situaciju".

"S obzirom na to kako stvari ovde funkcionišu i kako se dešavaju, nije realno da u ovom trenutku uzmemo titulu. Moram reći, nije nam dozvoljeno. U više situacija smo brutalno bili pokradeni. O njihovim stvarima neću da pričam, o njima i njihovim utakmicama. Mogu o našim, gde smo bili brutalno pokradeni i oduzeta nam je titula koju mislim da smo zaslužili. Vrlo sam razočaran zbog toga. Ni ne nadam se više. Gledam i pratim kako to funkcioniše, pogotovo u poslednje vreme, a vidim i u kom to pravcu ide. Voždovac je dobar tim i može da iznenadi svakog, ali ne da neće biti lako, već neće moći da dođu u situaciju da pobede i može da priča ko šta hoće".

"To su činjenice, a činjenice kažu da nam nisu dozvolili da pobedimo na utakmicama koje su nam bile ključne. To sam pričao i to sad kažem. Zato sam razočaran i ne znam na koji način da više funkcionišem i radim u ovoj situaciji. Hvala momcima što i pored svega toga izvlače motivaciju i veruju do kraja. Nije lako pobeđivati u ovim utakmicama, a znaš koliko je teško da osvojiš titulu, jer si to osetio na svojoj koži u drugom delu sezone".

S obzirom na sve rečeno, da li Stanojević vidi sebe i sledeće sezone na klupi Partizana? "Nije trenutak da pričam o ovome. Ipak je ovo utakmica i nemojmo da idemo u druge teme. Ne bih pričao o tome. Teško je sve to", kratko je odgovorio šef struke crno-belih.

Upitan za finale Kupa protiv Crvene zvezde naredne srede, Stanojević je rekao da je prioritet prvenstvo i da se Partizan za to bori od prvog dana, kao i da je to glavna ambicija čitavog kluba.

"Kup je drugo takmičenje, prvenstvo je prioritet našeg kluba. To je nešto drugo, da ne pravimo od toga... Pričamo sad o prvenstvu i pričam o činjenicama, ništa napamet. Ovo drugo je o tom - potom".

Partizan će u poslednjem kolu Superlige u Humskoj u subotu ugostiti Radnički, a Crvena zvezda će istovremeno igrati protiv Voždovca, na svom terenu.

Aleksandar Stanojević
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt