TRANSFER

BOMBA! MILIVOJEVIĆ PONOVO OBLAČI CRVENO-BELI DRES: Posle pet godina napušta Englesku, koštaće ih 3,5 miliona evra!

Autor Milutin Vujičić

Bivši reprezentativac "orlova" Luka Milivojević promeniće sredinu ovog leta i vratiti se u bivši klub.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srpski fudbaler Luka Milivojević (31) napustiće ovog leta Englesku pošto je pao u drugi plan u Kristal palasu od kada je ekipu preuzeo Patrik Vijera, tako da je od kapitena tima došao do uloge rezerviste.

To će pokušati da iskoristi njegov bivši klub Olimpijakos, pošto brojni mediji u Grčkoj pišu da se bivši reprezentativac Srbije ovog leta vraća u Pirej. Ostavio je dubok trag u ovom klubu za koji je igrao od 2014. do 2017. godine, a sada je vreme da obnove saradnju.

Milivojević neće doći bez obeštećenja, ima ugovor na još godinu dana sa Kristal palasom, pa se procenjuje da će Olimpijakos morai da uloži oko 3,5 miliona evra z njegov dolazak na "Karaiskakis".

To nije mnogo ako se uzme u obzir da su ga Kristal palasu prodali u januaru 2017. godine za 15 miliona evra... Milivojević je od tada odigrao 176 mečeva za "orlove", postao njihov kapiten i za to vreme zabeležio 28 golova i šest asistencija, međutim poslednja sezona bila je za zaborav.

Obavestio je već čelnike kluba da želi da ode, a sada ga čeka trogodišnji ugovor u Pireju gde je za dve i po godine postao miljenik navijača. Odigrao je 94 meča i postigao 15 golova.

Pre toga je igrao za Radnički Kragujevac, Rad, Crvenu zvezdu i Anderleht.

(MONDO)