Fudbal

PROTIV PARTIZANA SAM OSVOJIO TROFEJ, OVO MI JE PODJEDNAKO VAŽNO! Lalatović samo razmilšlja o utakmici na "ŽIVOT I SMRT"

Autor Mladen Šolak

"Mislim isključivo o tome!", uverava trener Radničkog.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Uoči poslednje utakmice Radničkog 1923 u plej-autu, protiv Metalca na domaćem terenu, trener Kragujevčana Nenad Lalatović rekao je da je potpuno fokusiran na ono što dolazi - borbu u baražu za opstanak.

"Posle finala Kupa Srbije protiv Partizana (2020, sa Vojvodinom protiv Partizana, prim. novin) to mi je najvažnija utakmica u karijeri. Tad sam osvojio trofej, a sad ide ova utakmica, koja je mi je sve. Ne bih hteo da Radnički sa mnom ispadne iz lige, ako se desi, to je život, ali daćemo sve od sebe, jer mislim da mi kao klub i Kragujevac kao grad to zaslužujemo. Te ekipe će igrati protiv nas, ali niko ne može da igra Superligu za domaćem terenu, dobro je za srpski fudbal da Radnički ostane, a da bi ostao u Superligi, to mora da se zasluži na terenu", rekao je Lalatović.

U ovom trenutku, pred poslednje kolo, u plej-ofu Prve lige Srbije pozicije koje vode u baraž zauzimaju Železničar (65 bodova) i IMT (64). U Radničkom su toliko fokusirani na taj meč da su pred duel protiv Metalca odmarali najvažnije igrače.

"Odradili smo težak trening igrača koji će početi utakmicu u baražu. Protiv Metalca će igrati oni koji nisu imali mnogo utakmica u nogama ove sezone, da bi Radnički video na koga može da računa sledeće godine. Meni su misli isključivo usmerene ka to meču. To je utakmica života i smrti", dodao je Lalatović, koji je u medijima povezivan sa Borcem iz Banjaluke.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt