Pun stadion?

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE - GLUMCI I PEVAČ RAŠIRILI BARJAKE: Crveno-beli spremaju spektakl, hoće pun stadion na proslavi!

Autor Dušan Ninković

Fudbalerima Crvene zvezde treba podrška na poslednja dva meča u sezoni, u 37. kolu Superlige i u finalu Kupa Srbije protiv Partizana.

Izvor: Youtube/Crvena zvezda/pritnscreen

Fudbalskom klubu Crvena zvezda potreban je bod na meču poslednjeg kola da bi peta titula u nizu bila osigurana, a crveno-beli pripremaju spektakl. Na stadionu "Rajko Mitić" biće mnogo navijača aktuelnog šampiona, a klub poziva da svi pre meča nabave barjake1

U sklopu te akcije poznati navijači Zvezde su sa navijačkim rekvizitima prošetali do severne tribine i najavili kako bi stadion mogao da izgleda na meču protiv gradskog rivala u malom derbiju 37. kola Superlige.

Viktor Savić, Aca Radojičić, Nikola Rokvić, Ljuba Bulajić i Milan Kalinić snimili su promotivni spot kojim pozivaju navijače da kupe šarene barjake i ponesu ih na slavlje.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba, svi oni koji žele mogu svoj barjak da nabave i na dan utakmice. Punktovi sa ovim navijačkim rekvizitom biće raspoređeni na pet lokacija oko stadiona, a cena jednog barjaka iznosi 500 dinara. Barjaci imaju crveno-bele motive, uz povremene dodatke plave, a klub je na ovu ideju došao kako bi podsetio na šampionsko slavlje iz sezone 1976/77.

Podsećamo, meč Crvene zvezde i Voždovca igra se u nedelju od 18:30. Šampion Srbije je lider Superlige sa dva boda više od Partizana i boljim međusobnim skorom, pa bi i remi bio dovoljan za titulu.

Pogledajte Zvezdinu najavu spektakla:

Navijači Zvezde sa barjacima slave titulu
Izvor: YouTube/Crvena zvezda