POGLEDAJTE!

ŠOU U CRNOJ GORI - DOSUĐEN PENAL KOM SE SMEJE CEO REGION: Bacio se u 94. minutu, zbog ovoga opstaju u ligi!? (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Ekipa Podgorice je u meču protiv Iskre dobila jedanaesterac duboko u nadoknadi vremena koji je privukao doste pažnje.

Izvor: Twitter/@zoranceran2/Printscreen

Fudbalsko prvenstvo Crne Gore je po pitanju novog šampiona odavno razrešeno, pošto je nikšićka Sutjeska ubedljivo stigla do naslova prvaka.

Ipak, borba za opstanak u Prvoj ligi Crne Gore donela je i jedan sporan jedanaesterac, uz pomoć kojeg je ekipa Podgorice ostala u igri za ostanak u takmičenju!

Podgorica je savladala ekipu Iskre 3:2 u okviru pretposlednjeg 35. kola Prve lige Crne Gore i tako uspela da pobegne sa dna tabele. Sada imaju 31 bod, koliko i poslednjeplasirana Zeta, ali pretposlednja pozicija bi ih odvela u doigravanje za opstanak u ligi.

No, glavna vest je kako je do toga došlo. Pri rezultatu 2:2, u 94. minutu je dosuđen jedanaesterac za Podgoricu, ali takve prirode da je snimak tog penala brzo postao viralan.

Mnogi su se nasmejali kada su videli kako je jedan od igrača Podgorice pao kao pokošen u šesnaestercu Iskre, što je dovelo do toga da sudija pokaže na jedanaesterac.

Boljević je tom prilikom bio siguran, doneo pobedu Podgorici uz pomoć koje imaju šansu da opstanu u ligi, a kako je sve to izgledalo, pogledajte ispod: