VIDEO

TERZIĆ OTVORIO ŠAMPANJAC I NAZDRAVIO NAKON GOLA BORJANA: Zvezda slavi PETU titulu u nizu, pogledajte feštu u loži!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako Zvezdan Terzić slavi šampionsku titulu Crvene zvezde.

Izvor: Instagram/mashaterzic

Crvena zvezda je osvojila šampionsku titulu - petu u nizu, a 33. u istoriji - pošto je večeras na svom stadionu "Rajko Mitić" pobedila Voždovac 3:1 (1:0).

Tako je Stankovićev tim "odbranio" stečenu prednost u odnosu na Partizan. Iako su crno-beli ušli u prolećni deo sezone sa pet bodova prednosti, Zvezda je bila bolja u drugom delu sezone i sa 15 pobeda i remijem uspela je da ih presokči i da ode na dva boda prednosti koja je očuvala do kraja sezone.

Dobro je poznato da je Terzić obećao da će napustiti Zvezdu ako ne osvoji titulu, a nakon gola Milana Borjana u nadoknadi vremena - mogao je da otvori šampanjac koji se dugo hladio. Snimak je na društvenim mrežama podelila njegova kćerka Maša Terzić, a na njemu se jasno vidi osmeh na licu generalnog direktora Zvezde.

"Rekao sam kada smo imali pet bodova zaostatka da ću otići iz kluba, ako Zvezda ne bude šampion. Znao sam, verovao sam. Zvezda je postala izuzetno jaka i kvalitetna u poslednjih pet godina i tamo je gde treba da bude, a naši navijači to zaslužuju. Međutim, nema opuštanja, već se okrećemo borbi za duplu krunu i utakmici sa večitim rivalom koja ekipu očekuje u četvrtak. Želimo još jedan trofej da poklonimo našim navijačima. Sigurno sam da je ovo jedan od najlepših perioda u istoriji kluba i da će se ovo dugo pamtiti", rekao je Terzić.

Pogledajte i snimak!