Šampion

ZLATAN ZAGRMEO, SRUŠIO STO, A POSLE OVIH REČI JE NASTALA LUDNICA: Ibra pokazao zašto je šampion ! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Zlatan Ibrahimović je sa emotivnim govorom "zapalio" svlačionicu" Milana.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Milan je napravio neverovatan podvig i sa timom od koga se to nije očekivalo, a iako je dugo imao problema sa povredom Zlatan Ibrahimović je bio jako bitan deo ovog tima. Ranije je pričao o tome da mu je jasno da mu se uloga promenila, a sada se videlo i na koji način. 

Veteran u napadu "rosonera" je na terenu sa stilom proslavio ovu titulu, a sada je procureo snimak iz svlačionice na kome se vidi njegov pobednički govor. Prvo što je otkrio je da se neće oprostiti!

"Dođite svi ovde! Smirite se momci, neću da se oprostim", rekao je uz osmeh.

Potom se osvrnuo na šanse ovog tima na početku sezone i objasnio je zašto je ovaj Milan uzeo šampionsku titulu.

"Od prvog dana kada sam ja došao jako malo ljudi je verovalo u nas. ALi kada smo shvatili da moramo da se žrtvujemo, da patimo, verujemo i radimo, tada smo postali grupa. A kao grupa smo uspeli da uradimo ovo što smo uradili. Sada smo šampioni Italije", rekao je Zlatan.

Potom se zahvalio i svim igračima, stručnom štabu i upravi, a onda je njegov kraj govora zapalio svlačionicu! Njegova rečenica na kraju govora je potpuno zapalila svlačionicu i krenula je pesma i slavlje"

"Nije bilo lako, ali smo šampioni sa razlogom. Na početku sezone niko nije verovao u nas, ali kroz naše principe smo postali jači i jako sam ponosan na sve vas. Sada mi učinite uslugu, proslavite kao šampioni, jer Milanu ne pripada Milano... Italija pripada Milanu", rekao je Zlatan, a onda se desilo ovo: