IZA REŠETAKA!

PONOVO UHAPŠEN ALBANAC KOJI JE PUSTIO DRON NA MEČU SRBIJE! Policija ga smestila u zatvor - pojavila se DVA objašnjenja!

Autor Nemanja Stanojčić

Ismail Morina je opet završio iza rešetaka, a prema informacijama koje stižu iz Albanije postoje dva objašnjenja za to.

Izvor: MN Press/YouTube/RTV KLAN/Printscreen

Utakmicu između Srbije i Albanije odigranu 2014. godine obeležio je dron. Tada je Ismail Morina pustio dron sa zastavom "Velike Albanije" i izazvao nerede. Stefan Mitrović je tada među prvima reagovao i spustio spornu zastavu i dron na zemlju.

Posle toga je nastao haos, a sada je Morina ponovo upao u probleme. Albanska policija je saopštila da je on ponovo uhapšen. Ovog puta prilikom rutinske provere dokumenata gde je ustanovljeno da se nalazi na poternici i da ga čeka izdržavanje zatvorske kazne od pet meseci posedovanja oružja i municije. Zbog toga je odmah smešten iza rešetaka.

Međutim, to nije jedino objašnjenje koje se pojavilo. Ubrzo su se oglasili i albanski mediji koji tvrde da je Morina preventivno uhapšen. S obzirom na to da je već ranije činio krivična dela na sportskim događajima policija želi da spreči eventualni novi incident u Tirani pred meč finala Lige konferencija između Rome i Fejenorda.

Zbog svega toga se oglasio i bivši premijer i predsednik Albanije Salji Beriša koji je osudio hapšenje Morine. Podsetimo, njega je albanska policija uhapsila 2015. godine dan pred revanš meč između Albanije i Srbije i tada je kod njega pronađeno nelegalno oružje. Tada je bio osuđen na zatvorsku kaznu, ali ga je Vrhovni sud Albanije pustio na kućni pritvor posle tri meseca.