POGLEDAJTE!

"SAJONARA!" PIKSI DOŠAO DA GLEDA ZVEZDU, A DELIJE GA PROZIVAJU: "Nikad nije bila tvoja, nikad nisi bio naš" (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte poruku koja je dočekala selektora Dragana Stojkovića Piksija na stadionu na kome je postao legenda.

Izvor: (MONDO - Stefan Stojanović)

Navijači Crvene zvezde su na poluvremenu finala Kupa Srbije protiv Partizana ostavili poruku za selektora fudbalske reprezentacije Srbije koji je prisutan na utakmici koja se igra na stadionu "Rajko Mitić".

Poznato je da su odnosi između Dragana Stojkovića i Crvene zvezde već neko vreme "zategnuti", a sada su Delije svom bivšem fudbaleru, legendi kluba, poručili da "nikad nije bio njihov". Ovo je poruka koja je ostavljena za njega na severnoj tribini, iako se ne spominje eksplicitno njegovo ime.

"Nikad nije bila tvoja. Ti nikad nisi bio naš. Decenijskog potopa posle tebe, seća se svaki zvezdaš. Sajonara!", poručile su Delije u poruci na severnoj tribine.

Podsetimo, Dragan Stojković Piksi je bio i predsednik Crvene zvezde od 2005. do 2007. godine, nakon čega je otišao iz srpskog fudbala i vratio se tek lane kada je postao selektor fudbalske reprezentacije Srbije. Odveo je na Mundijal, a nakon nekoliko meseci "peckanja" u medijima - pozvao je i mladog igrača Strahinju Erakovića za mečeve Lige nacija.

Stojković je igrao za Zvezdu četiri godine, od 1986. do 1990, u crveno-belom osvojio dve titule, jedan Kup i postao peta i poslednja Zvezdina zvezda. Piksi je bio lider generacije koja je godinu posle njegovog odlaska, 1991, postala šampion Evrope i sveta. Nedavno se setio kako su ga navijači Zvezde prilikom dolaska dočekivali crvenim tepihom i ružama, po kojima je gazio dok je išao na potpis ugovora.

Pogledajte dolazak Dragana Stojkovića na stadion!