JASNA PORUKA TRENERA

BILI SMO OPASNIJI, A U PRVENSTVU SMO BRUTALNO POKRADENI! Stanojević već prelomio da li ostaje u Partizanu: Pričaćemo!

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Stanojević je govorio i o svojoj budućnosti u Partizanu, a smatra da je njegov tim bio bolji u finalu Kupa Srbije.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Partizan je odigrao odličnu sezonu, ali ostali su bez trofeja. Crvena zvezda je odbranila "duplu krunu" pošto je slavila i u finalu Kupa Srbije 2:1 (1:0), a Aleksandar Stanojević žali zbog propuštenih šansi.

"Mislim da smo danas bili konkretniji da ne kažem bolji, opasniji po protivnički gol. Jednostavno nismo dali svoje šanse, nismo rešili svoje prilike za gol. Oni su imali Kataija koji je iz dve individualne situacije rešio utakmicu za razliku od nas koji iz mnogo više situacija koje smo imali nismo rešili utakmicu", kazao je Stanojević.

Na pitanje da li je sezona neuspešna pošto nije bila trofeja, Stanojević je odmahnuo glavom i poručio da smatra da to ne može da se gleda na takav način.

"Ovo za Kup se slažem, za šampionat se ne slažem jer smo brutalno pokradeni i to su bile činjenice, a ovde čestitam na ovoj pobedi u Kupu na koju nemamo zamerke. Kada neko pobedi mora da se čestita i naravno da nisam zadovoljan", rekao je Stanojević za TV Arena Sport.

O svojoj budućnosti nije želeo mnogo da priča, ali je istakao da je u "svojoj glavi rešio".

"Da ne pričamo sada, ovo je ipak finale Kupa i jedan spektakl. Da ne stavljam sebe u prvi plan, neću da pričam o tome, sutra ću i večeras pričati o svemu sa ljudima iz kluba", zaključio je trener Partizana.

Prethodno se spekulisalo a će Stanojević napustiti Partizan bez obzira na ishod finala Kupa Srbije, a u javnosti se spekulsalo da će ga naslediti Mladen Krstajić. Bivši fudbaler i sportski direktor crno-belih sad bi mogao da se vrati u novoj ulozi u Humsku, a nedavno je dobio otkaz u Makabiju.

(MONDO)