POGLEDAJTE

ŠVEĐANI NA SRPSKOM PSOVALI ZLATANA - ISTAKLI GROZAN TRANSPARENT: Vole ga u Milanu, ali ga u rodnom gradu preziru! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Zlatanu Ibrahimoviću navijači Malmea nisu oprostili.

Izvor: Profimedia

Zlatan Ibrahimović je uspeo da sa Milanom dođe do šampionskog naslova u Seriji A. Žrtvovao je i samog sebe kako bi "rosoneri" posle 11 godina podigli pehar namenjen prvaku Italije i time je kupio nove simpatije navijače, dok je za to vreme u svojoj Švedskoj postao omražen.

U njegovom rodnom gradu Malmeu navijači istoimenog kluba mu ne praštaju što je kupio deonice rivalskog Hamarbija, pa su nastavili svoj ne tako tihi rat protiv legendarnog napadača.

Dobro je poznato da je u Malmeu već oskrnavljen kip Zlatana Ibrahimovića, ali to nije kraj. U finalu Kupa Švedske, u kome su se sastali upravo Hamarbi i Malme, navijači "plavog" tima ponovo su se obračunavali sa švedskim napadačem koji je operisao koleno i neće igrati sedam-osam meseci.

Na tribini sa najvatrenijim pristalicama Malmea osvanuo je dvojezični transparent - uvrede na švedskom jeziku, a psovke na Zlatanu dobro poznatom...

"Prodao si svoj rodni grad kao kesu lešnika, j****o ti mater i tvoje poreklo", poručili su transparentom posle kog sigurno neće biti pomirenja između dve strane, štaviše možda ovo isprovocira Zlatana da još više ulaze u Hamarbi koji trenutno vodi srpski trener Miloš Milojević.

Malme, za koji je Ibrahimović igrao od 1999. do 2001. godine, pobedio je posle boljeg izvođenja penala.