POGLEDAJTE!

HOROR! NIJE SNIMAK RATA, NEGO JE VELIKAN ISPAO IZ LIGE: Jezive scene u Francuskoj, fudbaleri beže od baklji (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novi incidenti u Francuskoj, ovoga puta u režiji navijača Sent-Etjena.

Izvor: Twitter/SRFC_Infinity35/Screenshot

Sve do pojave ultra-bogatog Pari Sen Žermena, najtrofejniji francuski klub bio je slavni Sent-Etjen. I dalje su izjednačeni sa "svecima", i jedni i drugi imaju po 10 šampionskih naslova, ali od naredne sezone neće igrati čak ni u istoj ligi...

Sent-Etjen je izgubio u baražu za mesto u Ligi 1, pa će umesto njih od naredne godine u eliti igrati povratnik Okser. Ukupnim rezultatom 3:2 obezbedili su mesto u Ligi 1, dok će Sent-Etjen morati da se zadovolji drugim rangom, u koji se vraćaju posle mnogo godina.

Nadaju se navijači da će košmar brzo da se okonča, ali do tada ih je obuzeo samo bes. Čim je sudija odsvirao kraj utakmice na stadionu Sent-Etjena su počeli veliki neredi.

Dok su fudbaleri dva tima odlazili u svlačionicu, počeli su da naviru navijači sa tribina. Upali su na teren i napravili veliki haos, a sa tribina su poletele desetine baklji i petardi. Sve je bilo usmereno prema igračima Sent-Etjena koji su bukvalno morali da spašavaju živu glavu.

Poznato je da Sent-Etjen ima žestoke navijače, poznati su po brojnim neredima, ali ono što su sinoć uradili čak je nadmašilo i njihove nestašluke. Preplašili su svoje fudbalere koji su bežali pred njima.

Najverovatnije će klub žestoko biti kažnjen zbog toga, a još nema informacija ima li povređenih!

Pogledajte snimak!