OSTAO U ČUDU

RONALDO DOŠAO U JUNAJTED I POVIKAO "ŠTA JE OVO?": Kristijano ostao ŠOKIRAN, 11 godina ništa nisu promenili!

Autor Milutin Vujičić

Kristijano Ronaldo je bio veoma razočaran bazenom u trening centru Mančester junajteda.

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo se vratio letos u Mančester junajted nakon 11 godina, ali klub više nije ličio na onaj za koji je CR7 igrao. Više nema "čvrste ruke" Aleksa Fergusona, tim je daleko slabiji, saigrači neposlušniji, a rezultati su daleko lošiji nego što je Ronaldo navikao tokom svoje karijere...

Ipak, jedna stvar je ostala ista, ali to nije dobra vest. Štaviše, Kristijano Ronaldo nije mogao da veruje kada je shvatio da se u trening centru Karington skoro ništa nije promenilo od 2009. godine.

Engleski mediji tvrde da je Ronaldo bio šokiran u kakvom stanju je zatekao bazen u trening centru Mančester junajteda. Bio je zapušten, a nisu napravljene apsolutno nikakve nadogradnje od kada je Portugalac poslednji put plivao u njemu pred odlazak u Real Madrid.

Tako se CR7 žalio da su pločice u bazenu oštećene i nedovoljno dobro pričvršćene, tako da je zbog sopstvene bezbednosti odbijao uopšte da ga koristi i naredio je hitnu popravku.

Odmah su u Junajtedu prionuli na posao i izdvojili su čak 300.000 evra kako bi modernizovali bazen.

Do tada je Ronaldo trenirao kod kuće. Ima zatvoreni baze u kome radi vežbe, a tražio je i od kluba da uvedu ove novine bez kojih CR7 ne može. Ostaje da se vidi da li će Ronaldo imati još neke zahteve, pošto je i dalje nejasno da li će ostati u Junajtedu i naredne sezone.

U međuvremenu je stigao novi trener Erik ten Hag, a za sada se čini da bi Holanđanin želeo da ga zadrži u timu, pre svega zbog liderske uloge. Ipak, spominje se i odlazak u Italiju kod bivšeg trenera Žozea Murinja.