UŽAS

"BRIGA ME ZA ĆERKU, NEKA UMRE!" Skandal slavnog fudbalera - NE PLAĆA alimentaciju za troje dece, bivše ga tužile!

Autor Milutin Vujičić

Samjuel Eto ima ukupno sedmoro dece, ali ne plaća alimentaciju za troje vanbračne iz veza sa tri različite žene.

Izvor: instagram/georgetteetoo

Legendarni kamerunski napadač Samјuel Eto (41) ima četvoro dece iz braka sa dugogodišnjom suprugom Džordžet, ali je naslednike i naslednice dobio iz veza sa još tri žene!

Jedna od njih Adileusa de Rosario požalila se da Eto, uprkos ogromnom bogatstvu, ne ispunjava zakonske obaveze prema svojoj priznatoj kćerci. Španski list "Marka" objavio je informaciju da postoji snimak na kojem Kamerunac govori svom prijatelju da ne želi da ga "gnjavi temom alimentacije jer su za njega kćerka i žena mrtvi".

Četiri godine pošto je na sudu potvrđeno da je Erika kćerka slavnog fudbalera, Eto odbila da njoj i njenoj majci mesečno isplaćuje 1.400 evra, što je sigurno za njega sitnica.

Do sada duguje čak 40.000 evra i čini se da nema nikakvu nameru da plati.

"Nikada joj ništa nije dao. Ni lizalicu joj nije kupio, tako da je odrasla bez očeve podrške i jako joj je žao što nije imala priliku čak ni da ga upozna", kazala je Adileusa de Rosario kojoj je najteže bilo kada je Erika morala na operaciju sa samo tri i po godine, a otac nije želeo ni da pomogne.

"Bilo je potrebno da doktori znaju medicinsku istoriju roditelja zbog toga što su morali da joj odstrane bubreg. Pozvala sam zajedničkog prijatelja koji je rekao da ga je 'briga iako majka i ćerka umru'", dodala je ona.

Nažalost, ovo nije jedini takav slučaj kod Samjuela Etoa. Još davne 2004. godine je sud na Palma de Majorki presudio u korist Ane Baranse, mlade devojke koja je ostala trudna posle tromesečne veze sa Kameruncem, a potom je odbio da plaća alimentaciju. Zbog toga su dva puta bili na sudu i Etou je naloženo da plati 10.000 evra mesečno.

Nakon toga je i Marija Anhels Pineda tražila 16.400 evra od fudbalera, ali čak i kada je to smanjeno - Eto je nastavio da izbegava svoje obaveze.

Pogledajte kako izgleda Etoova zakonska supruga Džordžet.