OGLASILA SE

NAJPROVOKATIVNIJA FUDBALERKA ODBILA DA IDE NA EURO: Bila je lezbejka, davala kontroverzne izjave, a sada ima PROBLEME!

Autor Nebojša Marković

Ališa Leman privlači pažnju šta god da uradi, a sada se odlučila na hrabar potez i neće nastupati na Evropskom prvenstvu predstojećeg leta.

Izvor: Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO/Instagram/alishalehmann7/Screenshot

Ališa Leman je često u centru pažnje. Švajcarska fudbalerka (22) ne čini to samo partijama na terenu, gde igra u dresu Aston Vile, već i svojim potezima van terena.

Do sada se pričalo o tome da li je lezbejka ili nije, o njenoj kontroverznoj izjavi da navijači ženski fudbal gledaju samo da bi maštali o fudbalerkama, a sada je Ališa Leman odlučila da preskoči Evropsko prvenstvo!

Ovog leta se u Engleskoj igra EURO za dame, ali Leman neće biti deo reprezentacije Švajcarske, iako je jedna od njihovih najboljih fudbalerki.

Kao razlog za odluku da se ne odazove na poziv selektora istakla je mentalne probleme sa kojima se trenutno nosi.

"To je lična odluka. Ne osećam se psihički spremnom za Evropsko prvenstvo", poručila je Ališa, koju na Instagramu prati čak 7.600.000 ljudi.

Inače, Leman je privlačila dosta pažnje zbog svoje veze sa bivšom saigračicom u Pari Sen Žermenu Ramonom Bahman. No, nakon trogodišnje veze sa fudbalerkom, Ališa se sada zabavlja sa fudbalerom Daglasom Luizom, zanimljivo, igračem muškog tima Aston Vile.

Od prethodnih godina ostala je upamćena i njena izjava o navijačima koji dolaze da gledaju ženski fudbal.

"Treba reći istinu... Većina njih koji dolaze na naše mečeve ne dolaze zbog fudbala. Oni dolaze kako bi maštali o seksualnom odnosu s nama, devojkama koje igramo. Ako gledamo muški fudbal, puno devojaka odlazi na tribine, ali da navijaju za svoj klub, a ne da bi maštale o seksu s fudbalerima", objasnila je Švajcarkinja svojevremeno.

Bilo to istina ili ne, sigurno je da ljubitelji ženskog fudbala neće gledati Ališu na predstojećem Evropskom prvenstvu.