PONOVO JE TU

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA SE VRATIO U SRPSKI FUDBAL: Ofanzivac iz Vukovara osvojio titulu pa s Brđanima potpisao na 4 godine

Autor Nebojša Marković

Đorđe Ivanović može da igra na gotovo svim ofanzivnim pozicijama u timu i biće važno pojačanje Čukaričkog posle dve godine u inostranstvu.

Izvor: FK Čukarički

Protekla sezona se tek završila, a Čukarički je već počeo da se pojačava za narednu! Ekipa koja je bez većih problema završila na trećem mestu i predstavljaće Srbiju u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, potvrdila je prvo pojačanje.

Nekadašnji ofanzivac Partizana Đorđe Ivanović novi je igrač ekipe sa Banovog brda!

Momak rođen u Vukovaru 1995. godine, prošlu sezonu je završio u Mariboru, sa kojim je i osvojio titulu prvaka Slovenije. Tamo je nastupao kao pozajmljen igrač beloruskog Šahtjora iz Soligorska, a sada je usledio povratak u Srbiju.

"Imao sam veliku želju da se posle dve godine vratim u Srbiju. Drago mi je što sam potpisao ugovor baš sa Čukaričkim. Došao sam u zdravu sredinu, zdrav klub, u kojem mogu fudbalski da napredujem. Činjenica da sam potpisao ugovor na četiri godine dovoljno govori o međusobnom poverenju. Posebno bih se zbog toga zahvalio Upravi kluba i stručnom štabu, što su imali želju da me angažuju", poručio je Ivanović u izjavi za sajt kluba.

Svoje zadovoljstvo je istakao i sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

"Posle angažovanja trenera Dušana Kerkeza i delimično novog stručnog štaba, radimo na tome da se pojačamo i u igračkom smislu. Svi u klubu smo zadovoljni zbog prvog potpisa, Đorđe Ivanović je vrlo kvalitetan igrač, sa već zavidnom karijerom i u inostranstvu. Smatramo da može mnogo da nam pomogne, a osim njegovim igračkih kvaliteta ekipi će mnogo značiti i iskustvo koje poseduje. Nećemo gomilati igrače i da ćemo dovoditi pojačanja samo na određenim pozicijama. A Ivanović je igrač koji može da unapredi našu igru, već je dobro poznat srpskoj fudbalskoj javnosti", rekao je Matijašević.