Dominator

MITAR U TOP 10 NAJBOLJIH ŠPICEVA IKADA - STATISTIKA TO POKAZUJE: Rame uz rame s Kristijanom, fali mu gol da ga prestigne

Autor Nikola Lalović

Aleksandar Mitrović je jedan od najboljih napadača današnjice, podaci to jasno pokazuju!

Izvor: MN Press

Aleksandar Mitrović je posle meča sa Norveškomistakao da je frustriran zbog toga što Srbije iz mnogo šansi i velikog broja kornera nije postigla gol, a da je on uspeo da postigne pogodak na listi najboljih napadača prestigao bi Kristijana Ronalda!

Korpulentni Smederevac je jedan od najboljih fudbalera u reprezentativnom fudbalu sa 44 gola na 71 meču za "orlove" u svojoj karijeri. To ga dovodi na deobu sedmog mesta kada se gleda broj golova po meču za nacionalni tim sa Nejmarom

Po utakmici Mitrović postiže 0,62 gola. a da je postigao jedan pogodak u meču sa Norvežanima došao bi do šestog mesta odakle bi "srušio" Kristijana Ronalda koji po meču postiže 0,63 gola. 

Neverovatni David Vilja je peti na ovoj listi, a potom slede igrači koji su i dalje aktivni. Na četvrtom mestu je Nemac Serž Gnabri, potom sledi RomeluLukaku, a drugi na tabeli je Hari Kejn. A prvi je upravo čovek koji je matirao Srbiju na "Marakani"!

U pitanju je novi špic Mančester sitija Erling Braut Holand, čija je reprezentativna karijera tek počela, ali su mu brojke neverovatne! Za sada ima skoro gol po meču - 15 pogodaka u 17 nastupa za Norvešku i ako ovako nastavi dugo ga niko neće stići na ovoj listi.