Povratak

OTIŠAO IZ ZVEZDE DOK SE PISALA ISTORIJA, SAD SE VRAĆA U ČUKU! Nekadašnji biser crveno-belih opet u srpskom fudbalu

Autor Mladen Šolak

Krilni napadač opet u Beogradu, ali u crno-belom.

Izvor: MN Press

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Luka Adžić (23) vratiće se u Čukarički da oživi karijeru na Banovom brdu, piše "Sportski žurnal". Krilni ofanzivac napustio je "Marakanu" 2018, u leto kada se tim Vladana Milojevića bez njega plasirao u Ligu šampiona. Prethodnih sezona bio je član Anderlehta, Emena, Ankaragučua i Cvolea.

Adžić je bio standarni član mlade reprezentacije, u Zvezdi je obećavao posle prelaska iz omladinske škole u prvi tim, ali se potom njegova inostrana karijera nije razvijala u skladu sa njegovim talentom. Sada stiže u ambiciozni klub i tim gde bi mogao da dobije značajnu ulogu u takmičarskoj 2022/23.

Čuka je ove nedelje dovela bivšeg igrača Partizana Đorđa Ivanovića (26), a prethodno je došao i novi trener Dušan Kerkez, bivši šef stručnog štaba kiparskog AEL-a. "Brđani" tako užurbano postavljaju temelje novog tima, koji će ovog leta igrati u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu od drugog kola.

Minulu sezonu Čukarički je završio na trećoj poziciji, a sada je cilj da se napravi iskorak u Evropi, u kojoj je prošle godine stao u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.