FOTO

I DUŠAN VLAHOVIĆ SE POJAVIO NA "MARAKANI": Sačekao je Piksija ispred tunela - evo zašto nije u timu (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Iako nije član reprezentacije tokom junskih utakmica, sjajni srpski centarfor se ipak pojavio na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: MN Press

Reprezentacija Srbije ubedljivo je pobedila Sloveniju u drugom kolu Lige nacija, a meč u Beogradu je kraj terena pratio Dušan Vlahović, naš golgeter koji ovog puta nije deo nacionalnog tima.

Posle utakmice, on se zagrlio sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, članovima stručnog štaba i igračima, sa kojima se pozdravio "u civilu", jer je poznat razlog zašto nije deo tima.

Pogledajte Vlahovićev susret sa selektorom kraj tunela:

"Izgleda je trebalo da ostane u Fiorentini, da ne prelazi u Juventus da bi igrao. (smeh) Imao je stalni problem sa preponama, mi smo konstantno u komunikaciji sa njim, naši doktori znaju o čemu se radi, neće biti sa nama sada, jer ima bolove u preponskom delu. Zbog toga nije tu", rekao je Piksi početkom nedelje, objasnivši zašto Dušan nije sa saigračima.

Srbija će sledeći meč igrati protiv Švedske u gostima u četvrtak, a u toj utakmici Piksi neće moći da računa ni na Vlahovića ni na Aleksandra Mitrovića, lidera "orlova" koji je protiv Slovenaca dobio parni žuti karton i zato neće ići u Skandinaviju.

Reprezentacija će okončati junsko okupljanje zbog Lige nacija u nedelju, gostovanjem Sloveniji u Ljubljani.