Haos!

SKANDAL! SRBIN VREĐAO HOLANDA - "KU*VO, POLOMIĆU TI NOGE": Aleksandar pretio igraču od 75 miliona evra! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Reprezentativac Norveške i jedan od najboljih evropskih fudbalera u ovom trenutku požalio se na ponašanje defanzivca srpskog porekla.

Izvor: Twitter/screenshot/EvenKarpuz1

Dok je reprezentacija Srbije u Beogradu pobeđivala Sloveniju (4:1), u našoj grupi Lige nacija odigran je i meč Švedske i Norveške. Bilo je burno u Skandinaviji, a po rečima Erlinga Holanda, mladi fudbaler koji je potpisao za Siti dobijao je pretnje i uvrede tokom meča.

Kako je napadač reprezentacije Norveške istakao nakon meča, njega je defanzivac srpskog porekla Aleksandar Milošević (30) nazvao "ku*vo", uz pretnju da će mu polomiti noge!

"Rekao mi je da sam ku*va i da će mi polomiti noge, a minut posle toga ja sam postigao gol. Sjajan je osećaj kada dajete golove za reprezentaciju, naš narod to zaslužuje", rekao je Holand nakon meča u kojem je bio dvostruki strelac.

Da li se sve baš tako desilo ostaje da se vidi, pošto je Aleksandar demantovao ove navode!

Zapravo, mladi napadač koji se iz Borusije Dortmund seli u Mančester siti postigao je sva tri gola svoje reprezentacije u ovom takmičenju. Pogotkom u Beogradu doneo je pobedu Norvežanima protiv Srbije, a sada je sa dva gola osvojio još tri boda i osamio svoj nacionalni tim na vrhu tabele u grupi.

Drugi pogodak na meču protiv Šveđana postigao je samo nekoliko desetina sekundi nakon što je došlo do verbalnog okršaja njega i Miloševića.

Inače, Aleksandar Milošević je poreklom iz Srbije, odakle je njegov otac otišao na sever Evrope. Majka mu je švedskog i finskog porekla, a on se u ranoj fazi karijere dvoumio oko reprezentacije za koju će igrati. Nastupao je za nacionalni tim Srbije do 17 godina, a zatim odlučio da brani boje Švedske.

Do sada je upisao devet mečeva, a karijera ga je vodila u klubove iz Turske, Nemačke, Engleske, Danske...

Pogledajte scenu o kojoj se priča: