SKANDAL!

UŽAS - BIVŠEG FUDBALERA BORCA ŠAMARALI U CENTRU GRADA: Policija odmah intervenisala!

Autor Dušan Ninković

Bivši fudbaler banjalučkog Borca Saša Kajkut išamaran je tokom vikenda u jednom kafiću u centru Banjaluke.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler Borca Saša Kajkut (37) fizički je napadnut tokom vikenda u jednom banjalučkom kafiću. Za prebijanje bivšeg igrača osumnjičen je J. K, od ranije poznat policiji u gradu na Vrbasu po krivičnim delima koja je činio.

Po informacijama iz Republike Srpske, Kajkut se nalazio u bašti jednog od najpopularnijih kafića u Banjaluci, kada je u taj objekat ušlo nekoliko lica koja su ga kasnije napala.

"Video sam kada su Kajkuta uhvatili za vrat i izveli iz kafića u obližnji haustor. U haustoru su ga naslonili na jedan od lokala i tom prilikom udarili su mu više šamara", rekao je sagovornik "Srpskainfo".

On je dodao da je Kajkut pokušao da se zaštiti, ali su galamili na njega da spusti ruke i nakon toga ga opet udarali.

Posle toga, Kajkut se više nije vraćao u kafić.

"Ubrzo posle napada primetio sam dva policajca koja su dolazila u kafić i nešto su zapisivali. Mislim da su se dva puta vraćali u kafić i nakon toga su otišli", dodao je izvor.

U Policijskoj upravi Banjaluka su potvrdili da im je prijavljen ovaj slučaj i da je pokrenut prekršajni postupak, te da je saslušan osumnjičeni.

Saša Kajkut je dugogodišnji fudbaler koji je u više navrata nastupao za banjalučki Borac, Čelik iz Zenice, mostarski Zrinjski i sarajevski Željezničar, a tokom prošle godine okončao je karijeru.

U internacionalnoj karijeri nastupao je za više klubova u Hrvatskoj i Grčkoj, nastupio u Moldaviji, a oprobao se i u Kini. Takođe, odigrao je jedan meč za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Bilo je to 2009. godine, na prijateljskom susretu protiv Uzbekistana.

(mondo.ba/Srpskainfo)