POGLEDAJTE!

NESTALA JE STRUJA, A ONDA SE POJAVILA MISTERIOZNA RUPA! Danci gurali noge u zemlju: "Mogla je nekome da uništi karijeru"

Autor Milutin Vujičić

Neverovatna scena na stadionu u Beču pred meč Austrije i Danske.

Izvor: YouTube/Optussport/Screenshot

Utakmica drugog kola Lige nacija između Austrije i Danske prvo je kasnila zato što na stadionu "Ernst Hapel" nije bilo struje, tako da nisu radili reflektori i semafor, da bi nakon duže pauze igrači izašli na teren i tamo primetili nešto neobično...

Na travnjaku se pojavila rupa dubine od oko 20 do 30 centimetara (!?) zbog koje je neko od fudbalera mogao da se povredi da se kojim slučajem "otvorila" usred meča. Srećom, igrači su je primetili na dodatnom zagrevanju i brzo je problem rešen tako da je meč nastavljen.

Fudbalski savez Austrije pokrenuo je već istragu zbog ovoga i nadaju se da će ubrzo odgonetnuti šta se krije iza misteriozne rupe koju je prvo primetio Andreas Skov Olsen.

"Strašno, verujem da su svesni kako su morali bolje da srede teren. Rupa je nekome mogla da uništi karijeru. Srećom, to se nije dogodilo", rekao je Skov Olsen posle meča u kome je Danska došla do pobede od 2:1 golovima Hejbjerga i Striger Larsena, dok je Šlager pogodio za Austrijance.

"Sumnjamo da je problem napravila jaka kiša koja je padala noć pre", poručili su Austrijanci.

Pogledajte!