REŠENO

NAMUČIO ZVEZDU U KUPU, PA PREUZEO "ZMAJEVE": Trener šokirao Voždovac dan pred pripreme, ekspresno našli novog!

Autor Milutin Vujičić

Nebojša Jandrić će od naredne sezone predvoditi Voždovac.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Voždovac je dan pred početak priprema za novu sezonu ostao bez trenera. Aleksandar Linta je otišao u Radnik iz Surdulice, tako da su na "krovu" morali brzo da pronađu novo rešenje i našli su ga.

U pitanju je Nebojša Jandrić (46) koji u redove "zmajeva" stiže posle sezone provedene u prvoligaškom klubu iz Inđije, gde je jesenas pošteno namučio Zvezdu u Kupu Srbije. Pored toga predvodio je IMT i bio deo stručnog štaba mađarskog Ujpešta. U prvom obraćanju za zvanični sajt, istakao je da mu je vrlo drago što je stigao i do Superlige.

"Zadovoljstvo mi je i čast što sam došao u Voždovac, klub koji ima identitet i prepoznatljiv je na ovim prostorima po svojoj filozofiji rada i funkcionisanja. Drago mi je da su ljudi iz kluba prepoznali da sam baš ja taj koji odgovara profilom i da svojim radom mogu tu klupsku ideju i da sprovodim i na terenu", istakao je Jandrić i potom dodao:

"Sa nestrpljenjem očekujem i zvaničan početak rada sa ekipom. Do sada sam negovao taj ofanzivni pristup igri, što i statistički parametri pokazuju i verujem da me je to i preporučilo Voždovcu, te i želim da tako i ostane!".

Voždovcu je za malo promaklo četvrto mesto koje vodi u Konferencijsku ligu, a to će biti cilji i u narednoj.

"Smatram da smo napravili dobar izbor, s obzirom na to da se ljudski kvalitetia, a i fudbalska filozofija kluba i novog šefa struke poklapaju. Do početka sezone ostalo je još mesec dana, što je sasvim dovoljno vremena da zajedno upotpunimo tim i spremno dočekamo takmičenje u Superligi. Jandrić će od sutra i zvanično početi sa radom i treninzima, a ja mu u ime kluba želim mnogo sreće i uspeha", poručio je direktor kluba Miloš Mirković.