Ljut

JEDAN OD NAJBOLJIH GOLMANA SVETA BESAN ZBOG SRBIJE: Do sada su svi ćutali, vreme je da kažemo sve!

Autor Nikola Lalović

Golman reprezentacije Slovenije i jedan od najboljih čuvara mreže na svetu morao je da počne da priča o nekim problemima svog tima posle poraza od Srbije u Ligi Nacija.

Izvor: MN Press

Reprezentacija Slovenije je na uvodnim mečevima Lige nacije pokazala da je definitivno najslabiji tim u grupi sa Srbijom, Norveškom i Švedskom. Prvo su poraženi od Šveđana 2:0, a onda je u Beogradu tim Dragana Stojkovića bio bolji od Slovenaca sa 4:1.

Jedan od najboljih golmana na svetu Jan Oblak posle tog meča je javno progovorio i otkrio da je tim nakon utakmice u Beogradu morao da sedne i da popriča o nekim stvarima. Kako kaže, predugo se ćutalo.

"Moramo da pokažemo disciplinu, red i borbenost na terenu. Puno smo razgovarali nakon Beograda, ali ponekad ni to ne pomaže. Svako je izneo svoje mišljenje i rekao ako mu nešto smeta i šta bi želeo da promeni. Dosad su, nažalost, gotovo svi igrači ćutali, a potrebno je da kažete šta vas muči", rekao je golman i kapiten ove reprezentacije.

Izvor: MN Press

Sada Slovence čeka meč sa Norvežanima koji su upisali dve pobede u prva dva kola, a ovaj razgovor neće ničemu poslužiti ako u tom meču Slovenci na terenu ne pokažu nešto novo.

"Moramo da promenimo stvari na terenu. Van terena se razumemo, ali na njemu nešto ne štima. Verujem da će se to da se promeni ako više komuniciramo", objasnio je on.

Slovenci se nadaju prvim bodovima u grupi Lige nacija na gostovanju Norveškoj od 20:45, a i Srbiji bi odgovaralo da Slovenci uzmu bodove u ovom meču, pošto za sada deluje da će se između Norveške, Srbije i Švedske voditi bitka za odlazak u viši rang.