NEOBIČNO

ŠVEĐANIN OSTAVIO DEVOJKU NA MORU DA BI IGRAO PROTIV PIKSIJEVE SRBIJE: Dušo, zvao me selektor, ti me čekaj, a ja ODOH!

Autor Nebojša Marković

Zanimljiva situacija u reprezentaciji Švedske pred utakmicu Lige nacija protiv Srbije.

Izvor: MN Press/Instagram/sotirios4/Printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak uveče (20.45) gostuje u Stokholmu, gde će protiv selekcije Švedske igrati treći meč u novoj sezoni Lige nacija.

A na tom meču, u timu Švedske, mogao bi da se nađe fudbaler koji je prekinuo romantični odmor s devojkom ne bi li se odazvao pozivu selektora baš pred utakmicom sa Srbijom!

Sotirios Papajanopulos (31) je bio u Grčkoj sa svojom devojkom, kada je zbog problema u reprezentaciji dobio poziv selektora Janea Andersona.

Ovaj igrač grčkog porekla je odmah spakovao kofere kada je dobio poziv i zaputio se u Švedsku, a svoju devojku ostavio na letovanju! Anderson je bio u brojnim problemima sa povredama štopera. Selektor na čak petoricu ne može da računa.

Filip Helander, Viktor Lindelof i Joakim Nilson su od ranije bili povređeni, a onda su se povredili i Karl Štarfelt i Aleksander Milošević. Zbog toga je Anderson morao da pozove Papajanopulosa.

"Devojka nije baš bila srećna što sam se odazvao, ali kada te zovu iz reprezentacije, moraš da kažeš 'da'. Spakovao sam stvari i krenuo u Švedsku, a ona je ostala na odmoru", rekao je Papajanopulos, koji će u četvrtak uveče imati priliku da protiv Srbije upiše svoje peti nastup u dresu nacionalnog tima.

I Srbija i Švedska iz prva dva meča imaju po pobedu nad Slovenijom i poraz od Norveške.