MUČENJE

SRBIJO, NJIH MORAMO DA POBEDIMO NA SVETSKOM PRVENSTVU: Rivali Orlova se ispromašivali i jedva pobedili Burundi! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Kamerun je ipak uspeo da stigne do sva tri boda.

Izvor: Twitter/@257Foot/Printscreen

I dok fudbalska reprezentacija Srbije nastupa u Ligi nacija i igra meč protiv Švedske u četvrtak uveče, njihov rival na Svetskom prvenstvu krajem godine nije baš blistao ranije tokom dana.

Selekcija Kameruna je jedva uspela da savlada reprezentaciju Burundija u okviru kvalifikacija za Kup afričkih nacija - 1:0.

Da je Kamerun reprezentacija koju će Srbija morati da savlada na Mundijalu u Kataru ukoliko želi da stigne do osmine finala pokazalo se u meču koji je ekipa Rigoberta Songa odigrala protiv 139. ekipe na FIFA rang listi.

Kamerun je savladao Burundi golom Karla Toko Ekambija u 30. minutu, kada je odličnim udarcem iz slobodnog udarca uspeo da zatrese mrežu.

Ipak, i pored dominacije poseda lopte i velikog broja šuteva na gol Burundija, Kamerun se mučio sa realizacijom i samo je minimalnim rezultatom uspeo da stigne do vrednih bodova. Zato će ovaj meč biti jako važan za Dragana Stojkovića Piksija i stručni štab reprezentacije Srbije.

Kamerun se nije baš pokazao, a ako Srbija želi da bude među dva najbolja tima u grupi u kojoj su još i Brazil i Švajcarska, trijumf nad afričkom selekcijom je imperativ...