HIT SNIMAK!

"NEMA VEĆEG DELIJE OD MENE, ALI MITROGOL JE BOG": Đorđić uzeo mikrofon, pa zapevao o heroju Srbije! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Mančester junajteda Bojan Đorđić na zanimljiv je način prokomentarisao Aleksandra Mitrovića u dresu reprezentacije Srbije.

Izvor: MNPress/Arena Sport/Screenshot

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Švedskoj u meču trećeg kola B divizije Lige nacija, a taj meč poseban je za Bojana Đorđića, nekadašnjeg igrača Crvene zvezde i Mančester junajteda.

Rođeni Beograđanin i nekadašnji mladi reprezentativac Švedske je u najavi meča njegovih dveju zemalja imao poseban komentar na račun napadača "orlova" Aleksandra Mitrovića.

Đorđić je u najavi meča govorio o nezadovoljstvu u Švedskoj nakon što se njihova selekcija nije plasirala na Svetsko prvenstvo u Katar, ali je bilo priče o rekorderu po broju golova u nacionalnom dresu Srbije.

Nekadašnji krilni fudbaler je bio oduševljen kada je trebalo da govori o Mitroviću.

"Mitrogol je bog. Koliko puta sam pevao tu pesmu te noći kad smo dobili Portugal. 'Mitro's on fire, your defence is terified!' A još je i 'grobar'! Igrao je za Partizan, a ja ne znam da li ima većeg Delije od mene", sjajno je bio raspoložen Bojan Đorđić u razgovoru za TV Arenasport.

Pogledajte kako je Đorđić pevao pesmu namenjenu Aleksandru Mitroviću: