UH...

HAOS - BARSI NE TREBA, ALI TRAŽE 100.000.000€ ZA NJEGA! Ćavi ostaje bez veziste, a samo četiri kluba to mogu da plate!

Autor Nebojša Marković

Frenki de Jong je na izlaznim vratima, mada su Katalonci "zacepili" ozbiljnu cenu za prodaju Holanđanina.

Izvor: Profimedia

Barselona je već odavno stavila svima do znanja da je spremna da ovog leta proda Frenkija de Jonga, ali sada su isplivali detalji kojima se evropski klubovi neće obradovati.

Katalonci su primorani da prodaju Holanđanina kako bi obezbedili neophodan novac usled finansijskih problema u klubu, a za bivšeg igrača Ajaksa žele da dobiju - 100.000.000 evra!?

Kako navode izvori "ESPN", Barselona je spremna da za 100.000.000 evra proda De Jonga, vezistu koji se od dolaska u klub u leto 2019. godine i nije baš tako sjajno snašao kao što se očekivalo.

Sada su spremni da 25-godišnjaka prodaju, jer je on jedan od retkih igrača koje bi sebi mogli da dopuste da izgube, a koji bi istovremeno mogao da im donese mnogo novca. Navodno, ukoliko uspeju da ga prodaju, Barsa bi krenula po Bernarda Silvu iz Mančester sitija.

Isti izvor navodi da su za De Jonga zainteresovana četiri kluba. "Najzagriženiji" u celoj priči je Mančester junajted, dok se pominju i Mančester siti, Pari Sen Žermen i Bajern. Ipak, teško je predvideti ko bi bio spreman da ponudi toliko novca.

Erik ten Hag je zainteresovan da dovede De Jonga na "Old Traford", ali reklo bi se da će i Barsa morati da značajno spusti cenu.