Povratak!

TRENIRAO SA PARTIZANOM, PA SE VRATIO U SUPERLIGU: Kod Muslina bio reprezentativac, a sad dolazi iz Japana!

Autor Dušan Ninković

Dobro poznato lice srpskog fudbala ponovo je u našoj zemlji i gledaćemo ga među stativama.

Izvor: MN Press

Prethodnih nekoliko meseci na treninzima Partizana bilo je i dobro poznato lice, ali nekadašnji čuvar mreže tima iz Humske neće nastaviti karijeru u crno-belom. Ipak, iskusni golman Filip Kljajić (31) našao je angažman u Srbiji i naredne sezone će braniti u Superligi.

Kako je na svojim zvaničnim kanalima na društvenim mrežama saopštio Novi Pazar, Kljajić će biti jedno od prvih pojačanja Vladimira Gaćinovića u timu sa juga Srbije.

Iskusni Filip Kljajić tako će se vratiti u srpski fudbal nakon dve godine koje je proveo u dalekom Japanu. Nekadašnji golman Metalca, Rada i Partizana od 2020. godine branio je za Omiju, što mu je bilo drugo iskustvo u inostranstvu. Kljajić je pre toga, kao član Partizana, bio na pozajmici u grčkom Plataniasu.

Sa crno-belima je osvojio dve titule u Superligi i dva Kupa Srbije - od čega jednu duplu krunu, pa nema sumnje da će biti ogromno pojačanje za tim Novog Pazara u narednoj sezoni. Bogato iskustvo između stativa trebalo bi da bude jedan od glavnih aduta Pazaraca u Superligi.

Svojevremeno je Kljajić upisao i jedan nastup za reprezentaciju Srbije, u porazu od Katara. Bio je to prijateljski susret dok je selektor bio Slavoljub Muslin.