SKORO GOTOVO!

ZVEZDIN BEK IDE U RUSIJU - VELIKAN DAJE SVE ZA NJEGA! Gajića žele i u Bundesligi, ali on je blizu Moskve!

Autor Nebojša Marković

Milan Gajić bi, prema pisanju ruskih medija, uskoro trebalo da postane novi igrač CSKA iz Moskve.

Izvor: MN Press

Spreman je Milan Gajić da ovog leta napusti Crvenu zvezdu, pitanje je trenutka kada će se to desiti, ali čini se da bi na kraju ipak mogao da završi u Rusiji, a ne u Turskoj!

Kako javljaju tamošnji mediji, Gajić je dogovorio uslove saradnje sa CSKA iz Moskve i za ruskog velikana će potpisati kao slobodan igrač!

Tako bar tvrdi "Sport ekspres", koji navodi da bi dosadašnji desni bek Crvene zvezde mogao da bude odličan posao za "armejce". CSKA je u potrazi za desnim bekom, a u Srbinu će dobiti igrača koji će zameniti iskusnog Marija Fernandesa koji je godinama bio nezamenjiv na toj poziciji.

Zbog toga će ovaj posao biti posebno važan za Moskovljane, kako bi što pre rešili pitanje o kojem godinama unazad nisu morali da brinu. Gajić osim ove, ima i ponude turskog Sivasa i nemačke Herte iz Berlina. Ipak, Rusi su poprilično ubeđeni da će se član "zlatnih orlića" sa Novog Zelanda priključiti ekipi iz Moskve.

Podsetimo, Gajić je proteklih meseci dugo vodio pregovore sa Zvezdom oko njegovog eventualnog ostanka u klubu i sklapanja novog ugovora. Desni bek je želeo finansijski bolji ugovor od dosadašnjeg, ali kako nije došlo do dogovora, rešio je da potraži inostrani angažman.

Milan Gajić je u Crvenu zvezdu stigao na polusezoni 2018/19, kada je kao slobodan igrač napustio Bordo. Od tada je odigrao 120 mečeva u crveno-belom dresu, a upisao je šest golova i 25 asistencija.