POGLEDAJTE!

ROBI OBIŠAO "ORLOVE", SETIO SE DANA SA PIKSIJEM U ZVEZDI... Kafa, sok, ali i obavezna cigareta - ipak je to Žuti! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Robert Prosinečki je obišao fudbalere Srbije pred meč sa Slovenijom.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 igra poslednji meč junskog "prozora" Lige nacija protiv Slovenije, a fudbaleri i stručnog štaba već nekoliko dana borave u Ljubljani.

Videli smo kako je Piksi poveo "orlove" u šetnju i obavezno istezanje u centru grada, a stigli su da vide i stare prijatelje. Našu reprezentaciju obišli su Robert Prosinečki, Boban Bajković, Nikola Mijailović i Slaviša Stojanović, a sudeći po fotografijama deluje da su svi uživali u prijateljskom razgovoru.

Sigurno je posebno iscrpan bio razgovor Prosinečkog i Stojkovića koji su u Zvezdi zajedno igrali tri sezone, a potom su bili i na suprotnim stranima u finalu Kupa šampiona 1991. godine u Bariju.

Prosinečki je trenutno trener Olimpije, gde njegov bivši čuvar mreže iz crveno-belog tabora Boban Bajković ima ulogu trenera golmana, a interesantno je da su foto-reporteri zabeležili da se "Žuti" nije oslobodio starog poroka po kome je bio poznat još u igračkim danima.

"Kao klinac ga se sećam, zato što me je zaje*avao. Bili smo zajedno u sobi i on je već s 13 pušio crveni Marlboro", rekao je nedavno njegov bivši saigrač Zvonimir Boban.

Pogledajte fotografije!