ZVANIČNO

VRATIO SE TAMO GDE MU JE KRSTAJIĆ "ČUVAO" MESTO: Hteo ga je Partizan, ali Ivić želi samo inostranstvo

Autor Milutin Vujičić

Vladimir Ivić je ostavio veliki trag u Makabiju i zbog toga su bili uporni da ga vrate.

Izvor: MN Press

Poznati srpski trener Vladimir Ivić bio je jedan od mnogobrojnih kandidata za novog trenera Partizana, ali je odbio poziv svog bivšeg kluba i ubrzo je u Humsku stigao još jedan povratnik Ilija Stolica.

Razlog zbog kog Ivić nije želeo u ovom trenutk da se vrati u Partizan je to što želi da radi u inostranstvu, a sada je potvrđeno ko je njegov novi klub. Makabi iz Tel Aviva promovisao ga je u starog-novog trenera, pošto je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa izraelskim velikanom.

Ivić se tako vraća na klupu kluba u kome je radio u sezonama 18/19 i 19/20 i donosio im šampionske titule, da bi potom otišao u Votford u kome se kratko zadržao jer ga je "smenila svlačionica" na čelu sa Trojem Dinijem.

U međuvremenu je Ivić bio tražen na mnogim mestima, ali je odlučio da se vrati na dobro poznao mesto. U prethodnih šest meseci klub je vodio Mladen Krstajić, koga je upravo Ivić preporučio, međutim odlučeno je da se na kraju prethodne sezone rastanu sa bivšim selektorom orlova".

"Radujem se novom izazovu i fokusiran sam na veliki rad kako bismo ispunili naše ciljeve", poručio je Ivić kome će ponovo Miloš Veselinović biti pomoćni trener.