Potpis!

GOTOVO! ZVEZDA PRODUŽILA UGOVOR SA GOBELJIĆEM: Gajić otišao, ali rešenje je tu - Marko može da osvoji SEDAM titula!

Autor Dušan Ninković

Iskusni defanzivac ostaje još dve godine u Crvenoj zvezdi, sa kojom ima već sedam trofeja, od čega su pet titule u Superligi!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je završila posao oko potpisa ugovora sa desnim bekom!

Milan Gajić neće ostati u klubu nakon što mu je istekao ugovor, ali će Marko Gobeljić još dve godine nositi Zvezdin dres. Ono što su juče najavili Dejan Stanković, Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić danas je dobilo potvrdu.

Na zvaničnim profilima kluba saopšteno je da je iskusni desni bek produžio saradnju za još dve sezone, a osvanule su i fottografije na kojima defanzivac pozira sa dresom, u društvu sportskog direktora Mitra Mrkele.

Marko Gobeljić će i naredne sezone, šeste u nizu, biti deo Zvezdinog prvog tima, a očekuje se da on bude alternativno rešenje na oba boka. Prednost na levoj strani terena imaće Milan Rodić, a na desnoj Kristijano Pičini, dok će borbeni Kraljevčanin po potrebi popunjavati oba boka.

Gobeljić je u Crvenu zvezdu pojačao u leto 2017. godine i do sada je u crveno-belom dresu odigrao 168 mečeva, uz devet golova i 19 asistencija. Kao fudbaler Zvezde tri puta je igrao grupnu fazu Lige Evrope i dva puta grupnu fazu Lige šampiona. Sa Zvezdom ima sedam osvojenih trofeja, pet domaćih titula i dva Kupa Srbije.

Pre crveno-belih nastupao je za Slogu iz rodnog Kraljeva i Napredak iz Kruševca. Za reprezentaciju Srbije je odigrao tri meča, prvo kod Slavoljuba Muslina u timu igrača iz Superlige, a zatim i kod Ljubiše Tumbakovića koji ga je nekoliko puta pozivao u A tim.