O NJOJ SE PRIČA

RODILA ĆERKU IGRAČU BARSE, PA SINA ZVEZDI LIVERPULA: Lorena je već HIT u Engleskoj - 9 godina je starija od Darvina!

Autor Nebojša Marković

Stigao je Darvin Nunjez u Liverpul, a sa njim i njegova "lepša polovina".

Izvor: Instagram/lorenaamanas/Twitter/LiverpoolFC/Printscreen

Liverpul je potvrdio - njihovo novo pojačanje je Darvin Nunjez, dosadašnja zvezde Benfike, zbog kojeg su morali da ozbiljno "dreše kesu".

Njegov transfer bi mogao da naraste do 100.000.000 evra, a mediji na Ostrvu već bruje o njegovoj devojci. Novi igrač Liverpula zabavlja se sa bivšom devojkom nekadašnjeg fudbalera Barselone!

Nunjez je u vezi sa Lorenom Manjas iz Španije. Njih dvoje već imaju dete, a Lorena ga je nazvala Darvin, baš kao detetov otac. Ali, to nije njeno jedino dete.

Lorena ima i sedmogodišnju ćerku Kloi, koju je dobila sa Aleišom Vidalom, nekadašnjim igračem Barselone. Vidal se u tom klubu nije snašao, a sada nosi dres gradskog rivala, Espanjola.

No, Lorena i Darvin Nunjez su se upoznali dok je Urugvajac igrao za Almeriju, da bi se zajedno preselili u Portugal, kada je napadač potpisao za Benfiku 2020. godine.

Inače, Lorena je devet godina starija od 22-godišnjeg Darvina, a ne sumnjamo da će britanski tabloidi biti oduševljeni njenom pojavom kada stigne u Englesku. Ovo je Lorena Manjas: