BEZ ŠMINKE

VANDA NIKADA NIJE OBJAVILA OVAKO BEZOBRAZNE FOTKE: Treba da PRODA muža ovog leta, a ona se razgolitila! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Vanda Nara, poznata supruga Maura Ikardija, objavila je provokativne fotografije sa letovanja na Maldivima.

Izvor: Instagram/Wandra_nara

Pauza između dva prvenstva nikad nije bila kraća i zato su fudbaleri odmah pojurili na godišnje odmore, bar oni koji nisu imali reprezentativne obaveze...

Među njima je i argentinski napadač Mauro Ikardi koga pune četiri godine nema u reprezentaciji, malo zbog forme, a malo više zbog toga što ga saigrači ne trpe. Najviše zbog "spletkarenja" njegove supruge i menadžerke Vande Ikardi, tako da je umesto sa saigračima iz Argentine dobio produženi odmor sa njom.

Pomirili su se nakon burne svađe od prošle jeseni, kada je Vanda napravila haos uhvativši Ikardija da drugoj šalje poruke, a sada zajedno uživaju na letovanju na Maldivima.

Već desetak dana Vanda Nara redovno kači fotografije na Instagram koje govore da uživaju sa petoro dece, ali čim se vrate u Pariz - očekuje ih veliki posao. Moraće sigurno Vanda brzo da organizuje sastanke pošto Pari Sen Žermen planira da se odrekne njenog muža ovog leta.

Svakog trenutka očekuje se smena Maurisija Poketina i dolazak Zinedina Zidana, a sve više se spekuliše da bi Ikardija u napadu trebalo da zameni Đanluka Skamaka, odnosno skuplja opcija je Robert Levandovski.

U svakom slučaju čim završi da se fotografiše u provokativnim pozama, vreme je da "proda muža".