TUŽNO

LEGENDA TRAŽILA OD BARSE SAMO JEDNU STVAR - I IZDALI SU GA: Nekorektan potez kluba, zabili Brazilcu nož u leđa...

Autor Milutin Vujičić

Barselona je ponovo pokazala da ne mari previše za svoje legende, čak ni kada im uskoče u pomoć.

Izvor: Twitter/MovistarFutbol

Legendarni brazilski fudbaler Dani Alves vratio se zimus u Barselonu kada joj je bilo najteže i pomogao je klubu da prebrodi krizni period, međutim vrlo brzo zabili su mu nož u leđa...

Očekivalo se da će mu Barselona produžiti ugovor na još godinu dana, međutim odlučili su da se njihova saradnja završi ovog leta, po drugi put. Alves je saopštio da napušta "Nou Kamp" pošto je klub ubedio Serđija Roberta da stavi parav na novi ugovor i odjednom je Brazilac postao višak.

Ponovo u Barseloni nisu ispali korektni pošto je Alves želeo na kraju ugovor na samo šest meseci, kako bi imao ugovor do početka Svetskog prvenstva u Kataru, međutim nije se uklapao u njihove proračune o budžetiranju.

Nije pomoglo ni to što je Alves u pojedinim utakmicama prethodnog proleća zaista ostavio odličan utisak, pa je i sa 39 godina bio najbolji desni bek koga imaju u sastavu, međutim stvari koje Barselona radi u poslednje vreme nisu baš za pohvalu i rastanak sa legendom je jedna od njih.

Dani Alves im se zahvalio na šansi da ponovo obuče dres, ali sada traži novu sredinu. Verovatno će se vratiti u Brazil, pošto sa 39 godina nema mnogo opcija.