POGLEDAJTE

OVO SU GOLOVI ZVEZDE U POBEDI PO "NOVIM PRAVILIMA": Prijateljska na Zlatiboru uspela - autogol pa prodor stranca!

Autor Nebojša Marković

Crvena zvezda je u prijateljskom meču protiv Jedinstvo Puteva slavila 2:1, a zanimljivo je da je taj meč igran sa skraćenim poluvremenima.

Izvor: Twitter/@crvenazvezdafk/Printscreen

Crvena zvezda je odigrala svoju prvu i jedinu prijateljsku utakmicu na pripremama na Zlatiboru.

Izabranici Dejana Stankovića uspešno su započeli pripreme za novu sezonu pošto su savladali ekipu Jedinstva Putevi - 2:1.

Bila je to njihova prva kontrolna utakmica na Zlatiboru, ali i jedina, pre nego što svoje pripreme nastave u Sloveniji.

Crveno-beli su od starta diktirali tempo, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji za šampiona Srbije. Do prednosti su došli u 28. minutu nakon autogola koji je postigao Mitrašinović.

Izjednačio je Đorđević u 53. minutu pogotkom za Jedinstvo, ali je konačan rezultat odmah u prvom narednom napadu postavio Slavoljub Srnić. Bilo je to posle sjajnog prodora i asistencije Ibrahima Mustafe. Inače, zanimljivo je da se ova Utakmica igrala u formatu dva poluvremena po 30 minuta.

Evo kako je Zvezda postizala golove protiv Jedinstva:

JEDINSTVO: Lazić (Čubraković), Glišić (Bralušić), Vrbić (Mitrašinović), Nedović (Dragićević), Glišović (Toković), Joronjić (Ivanović), Janjušević (Bogdanović), Martinović (Radojević), Lazović, Petrović, Đorđević.

CRVENA ZVEZDA: Popović (od 31. Vasiljević), Gobeljić, Pankov (od 15. Bogdanović), Dragović (od 31. Sanogo), Radulović, Srnić, Nikolić, Katai (od 31. Krstičić), Lučić, Ibrahim, Ohi (od 31. Bakajoko).